top of page
Search
  • Writer's pictureGerda van Wageningen

Gerda van Wageningen signeert in Bakkersmuseum

Op zaterdag 26 oktober a.s. signeert de Hoekschewaardse schrijfster Gerda van Wageningen haar laatst uitgekomen boek van de Bakkerstrilogie ‘Onvoorwaardelijke liefde’. Zij is die ochtend te gast in De Oude Bakkersschuur van Jan de Koning te Maasdam. Op deze dag worden er diverse broodjes en lekkernijen gebakken in de ouderwetse, hout gestookte bakkersovens van het museum. De sessie begint al om 9.30 uur en Gerda is er tot 12.00 uur aanwezig om haar boeken te signeren.


Nog wat tips voor vroege vogels: namens uitgeverij Zomer & Keuning ontvangen de eerste vijfentwintig kopers vanwege haar 40-jarig jubileum een leuke goodiebag cadeau met daarin o.a. het speciaal voor haar gemaakte jubileumboekje. Daarnaast wordt er al vroeg allerlei lekkers gebakken waarvan zeker alleen al door de heerlijke lucht, de verleiding tot aanschaffen groot zal zijn. Rondkijken in dit gezellige bakkersmuseum is natuurlijk ook heel leerzaam, waarbij de lezer zich een nog betere voorstelling kan maken tijdens het lezen van de Bakkerstrilogie hoe het er vroeger in deze wereld aan toe ging.


Kortom, maak er die zaterdagochtend een niet te vergeten uitje van naar Maasdam. De boeken van Gerda van Wageningen kunnen in het museum worden aangeschaft bij de Puttershoekse boekhandel ‘Bij Arie’, die er met een boekenstand aanwezig is. De complete Bakkerstrilogie bestaat uit de delen: Bakkersliefde; Zussenliefde en de zojuist verschenen ‘Onvoorwaardelijke liefde’. Eventueel reeds aangeschafte boeken kunnen uiteraard nog van een handtekening worden voorzien, indien de lezer dit wenst!


De Oude Bakkersschuur Hoeksedijk 3299 AC Maasdam

47 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page